Ez a száraz, mégis krémes sajt, savanykás és telt ízű, ahol már megjelenik a Parmezán teltsége.

Nárcisz Birtok tipp: Ajánljuk hideg és meleg szendvicsekhez, hidegtálakhoz.

Bortárs: Gere Cabernet Sauvignon 2013

Érlelt kecskesajtunk pasztörizált Kecsketejből készül és minimum 2 hónapig érleljük. Így íze egyszerre lágy, de már érződnek rajta az érleléstől a fű, karamell ízek amely párosul a kecskesajt jellegzetes fanyar utóízével.

Nárcisz Birtok tipp: Ajánljuk szalámival, sült báránnyal párosítva, vagy magában borral.

Bortárs: Rizling, Chianti, Vörös Zinfandel

Ez a száraz, mégis krémes sajt, savanykás és telt ízű, ahol már megjelenik a Parmezán teltsége.

Nárcisz Birtok tipp: Ajánljuk hideg és meleg szendvicsekhez, hidegtálakhoz.

Bortárs: Gere Cabernet Sauvignon 2013

Ennek a különleges ízvilágú sajtnak a növények nem fűszerként adják az aromát, hanem az érlelési folyamatot befolyásolják. A hétféle gyógynövény egyike sem fűszernövény. A Hortobágyon legelő tehenek teje így találkozik újfent a Hortobágyon is növő gyógyhatású növényekkel egy újfajta egységet alkotva. Belsejében a füvesasszonyok régi receptjei alapján immunerősítő hortobágyi gyógyfüvek keveréke található, melyek tovább emelik a sajt biológiai értékét. A sajtban minimum két hónap érlelési idő alatt jön létre az egyedi ízek kivételes harmóniája. Gyógynövények: orvosi zilíz, mezei zsurló, kamilla, bodzavirág, körömvirág, csalán, csipkebogyó.

Nárcisz Birtok tipp: 

Bortárs: Gaál Tibor Pinot Noir 2013

Ez a száraz, mégis krémes sajt, savanykás és telt ízű, ahol már megjelenik a Parmezán teltsége, mindez a kakukkfű friss utóízével.

Nárcisz Birtok tipp: Ajánljuk hideg és meleg szendvicsekhez, hidegtálakhoz.

Bortárs: Gere Cabernet Sauvignon 2013

Ez a száraz, mégis krémes sajt, savanykás és telt ízű, ahol már megjelenik a Parmezán teltsége, mindez a kakukkfű friss utóízével.

Nárcisz Birtok tipp: Ajánljuk hideg és meleg szendvicsekhez, hidegtálakhoz.

Bortárs: Gere Cabernet Sauvignon 2013

Weboldalunkat eddig látogató nézte meg.