Vendégváró falatkák kecskesajttal

Vendégváró falatkák kecskesajttal

hozzávalók / 4 adag

    15 dkg kecskesajt
    12.5 dkg finomliszt
    1 kk sütőpor
    3 ek tej
    9 dkg vaj (olvadt)
    2 db tojás
    4 szál kakukkfű
    só ízlés szerint

 

elkészítés

    A sajtot kis kockákra vágjuk.
    Az ágacskákról óvatosan leszedegetjük a leveleket.
    Összekeverjük a lisztet, a sütőport, a tojásokat, a tejet, a vajat és a kakukkfüvet.
    Hozzáadjuk a sajtot, és óvatosan elkeverjük a tésztában.
    Ha nem szilikonos madeleine formát használunk, akkor vajazzuk ki a mélyedéseket. Kiskanálnyi adagot tegyünk minden horpadásba, sózzuk meg picit, majd pihentessük hűtőben kb. 30 percig.
    Előmelegített sütőben kb. 25 perc alatt sülnek készre.


    sütési hőfok: 180°C
    sütési mód: hőlégkeveréses

Weboldalunkat eddig látogató nézte meg.