Kakukkfüves kecskesajttal töltött sonka

Kakukkfüves kecskesajttal töltött sonka

hozzávalók / 1 adag

    5 dkg sonka (szeletelt, minőségi)
    10 dkg kecskesajt (francia soignon, sűrű, túró állagú)
    1 ek főzőtejszín
    1 ek olívaolaj
    kakukkfű ízlés szerint (friss)
    8 dkg madársaláta
    1 szelet toast kenyér (pirítva)
    só ízlés szerint
    bors ízlés szerint (frissen őrölt)

 

elkészítés

    A kecskesajtot  a tejszínnel és a mozsárban olívaolajjal megtört kakukkfűvel krémesre keverjük. Ízlés szerint sózzuk, borsozzuk.
    Minőségi, szeletelt sonkába töltjük, feltekerjük.
    A tányérra helyezzük, a pirítóst és a madársalátát mellérakjuk.
    Megöntözzük az olívaolajjal, és borsot őrlünk rá.

Weboldalunkat eddig látogató nézte meg.