Kecskesajt aszalt paradicsommal

Kecskesajt aszalt paradicsommal

hozzávalók / 4 adag

    24 dkg kecskesajt
    5 dkg szárított paradicsom (5-6 db, olívaolajban eltett)
    3 ek olívaolaj (a paradicsomról)
    1 gerezd fokhagyma
    1 ek petrezselyem
    1 teáskanál bazsalikom
    0.5 kávéskanál só
    0.25 teáskanál fekete bors

elkészítés

    A sajtot hagyjuk szobahőmérsékleten kicsit puhulni. A paradicsomról csepegtessük le az olajat, és vágjuk apróra.
    Adjuk a sajthoz az olívaolajjal, a finomra vágott fokhagymával, a felaprított petrezselyemmel. Fűszerezzük a bazsalikommal, sóval, frissen őrölt borssal, és jól dolgozzuk össze.
    Kenjük kenyérre vagy zöldségre.

 

Weboldalunkat eddig látogató nézte meg.