Quinoa kecskesajttal és csiliszósszal

Quinoa kecskesajttal és csiliszósszal

hozzávalók / 2 adag

    28 dkg quinoa
    8 dl forró víz
    11 dkg kecskesajt
    2 db édesburgonya
    1 ek olívaolaj
    3 ek édes chiliszósz

 

elkészítés

    Az édesburgonyát meghámozzuk, apróra vágjuk. Az olajon megpároljuk fedő alatt.
    A quinoát átmossuk, és 8 dl vízben feltesszük főni. 10-15 perc alatt kész.
    A kecskesajtot felszeleteljük.
    Tálalás előtt a quinoát két tálba osztjuk. Ráhelyezzük a kecskesajt szeleteket. Az édesburgonya kockákat ráhalmozzuk. Édes csili szósszal meglocsoljuk.
    Még melegen fogyasszuk.

Weboldalunkat eddig látogató nézte meg.