Ananászos kacsamellsaláta

Ananászos kacsamellsaláta

hozzávalók / 4 adag

    1 közepes db kacsamell
    10 dkg rukkola
    1 db ananász
    1 közepes db fehérrépa
    10 dkg lágy kecskesajt
    frissen őrölt bors ízlés szerint
    só ízlés szerint

 

elkészítés

    A kacsamellet kockákra vágjuk, sózzuk és borsozzuk, majd felhevített serpenyőben, a saját zsírjában megsütjük.
    Az ananászt meghámozzuk, és hasonló méretűre kockázzuk, mint a húst, de a középső kemény részt ne vágjuk bele!
    A salátát 4 egyenlő részre osztjuk, ráhalmozzuk a húst, majd a serpenyőben maradt zsiradékon picit megpirított ananászt és a vékonyan felszeletelt fehérrépát, végül a kecskesajtot.

Weboldalunkat eddig látogató nézte meg.