Kecskesajtos céklamártogatós

Kecskesajtos céklamártogatós

hozzávalók / 6 adag

    30 dkg cékla
    3 ek almaecet
    12 dkg kecskesajt
    0.5 kk kakukkfű
    bors ízlés szerint

 

elkészítés

    A céklát alumínium fóliába csomagoljuk, és sütőben megsütjük 1 óra alatt közepes hőfokon.
    Hagyjuk kihűlni, és vizes kézzel lemorzsoljuk a héjat róla.
    Kockákra vágjuk, és az almaecettel összeturmixoljuk.
    A kecskesajtot is felkockázzuk, és turmixgépben pürésítjük a céklával.
    A kakukkfüvet és borsot is beleturmixoljuk, és kész.
    Letakarva a hűtőben tároljuk maximum 3 napig.

    sütési hőfok: 180°C
    sütési mód: hőlégkeveréses

Weboldalunkat eddig látogató nézte meg.